01-ua

IMG 2382

Дорогі друзі, колеги, випускники коледжу, нинішні та майбутні студенти!

    Ви переглядаєте веб-сайт одного з провідних навчальних закладів України I рівня акредитації з підготовки молодших спеціалістів будівельної галузі, бухгалтерського обліку, фінансів та кредиту, програмування, організації виробництва – Відокремлений структурний підрозділ «Тальнівський будівельно-економічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва».

image001 «Мужність непідвласна забуттю»

Нам не забути днів війни…

У нашій пам`яті вони.

І ті герої незабутні,

Що з нами йдуть в віки майбутні.

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників, присвячений остаточному вигнанню військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі території України.

Солдатський подвиг в роки Великої Вітчизняної війни в пам’яті поколінь буде жити вічно. Солдатська пам'ять – це той голос історії, який ми повинні слухати щодня для усіх поколінь, як голос правди про Велику Вітчизняну війну.

І сьогодні, в цей святковий день студенти та викладачі Тальнівського будівельно – економічного коледжу схилили голови перед тими, хто ціною власного життя приніс нашому народу довгоочікуване визволення.

     Студенти – аматори літературного слова читали вірші, вшановували героїв квітами та символом пам’яті - вічним вогнем.

Тож хочеться побажати українському народу добра і здоров’я, миру і злагоди, плідної праці, вагомих здобутків задля процвітання, зміцнення і розбудови незалежної Української держави.

   Завідувач відділення профільної школи   Кулик О.Г.

image003 image005 image007

Додати коментар

Захисний код
Оновити