01-ua

IMG 2382

Дорогі друзі, колеги, випускники коледжу, нинішні та майбутні студенти!

    Ви переглядаєте веб-сайт одного з провідних навчальних закладів України I рівня акредитації з підготовки молодших спеціалістів будівельної галузі, бухгалтерського обліку, фінансів та кредиту, програмування, організації виробництва – Відокремлений структурний підрозділ «Тальнівський будівельно-економічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва».

zuma01За ініціативи коледжу та активної підтримки міського голови О.Юрченка 10 лютого було проведено масове гуляння «Зимова країна» для жителів та гостей міста.

Стадіон коледжу зібрав велику кількість гостей, які активно приєдналися до різних розваг: катання на запряжених кіньми санях, зимова ярмарка–продаж смаколиків, караоке на морозі, веселі пісні, запальні танці, забави для дітей, театралізовані дійства та багато цікавого й пізнавального, що зачарувало дорослих і малих. Багатий щедрий стіл частував усіх охочих смачною козацькою кашею з м’ясом із вогнища та різними стравами, приготовленими працівниками та студентами коледжу.

На святі «Зимова країна» найпочеснішими гостями та помічниками були присутні запрошені воїни АТО. Тому в честь пам׳яті всіх героїв, які захищали Україну в різні роки й продовжують її захищати як рідну неньку–матір, прозвучала «Молитва за Україну» у виконанні воїнів–атовців, яку масово підтримала наша студентська молодь.

Захід подарував усім присутнім масу позитивних емоцій та заряд гарного настрою на цілий рік.

zuma02 zuma03 zuma04 zuma05 zuma06 zuma07 zuma08 zuma09 zuma10 zuma11 zuma12 zuma13 zuma14 zuma15 zuma16 zuma17 zuma18

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити